fbpx

Mit ér a krémed?

Szerző: Garzó Beatrix | 2019.08.29. | Olvasási idő: 2,5 perc

Biztos vagyok benne, használsz arckrémet. Talán még tudatos is a választásod, és keresed a természetes/natúr/bio szavakat a tégelyen. Azonban, ha úgy érzed, még mindig nem az IGAZI az az anyag, mely napról napra bőrödre kerül, akkor ez a cikk mindenképp neked szól!

A legtöbbször feltett kérdés, melyet az évek alatt hozzám intéztek:

Melyik a legjobb krém?

Mit ér a krémed?
Megjegyzem rengeteg női közösségben előfordul ez a beszélgetésindító kérdés, és általános reakció, hogy a legtöbben rávágják a számukra aktuális kedvencet… amiben épp nagyon magas a vitamintartalom, vagy történetesen rendkívül innovatív a benne lévő szállítórendszer, vagy csak mert jó az illata. Az igazság azonban, hogy a kérdés ilyen formában nem helyes.
Mert hiába ajánl számodra valaki valóban megfelelő, bőrtípusnak való terméket, ha hazamész, megmosod egy erős tenzides szappannal az arcod, vagy csak micellás vízzel áttörlöd, majd felhelyezed a tökéletesnek vásárolt, és valóban szuper krémet, de a várt eredmény mégis elmarad. Utána talán azt gondolod, ez a krém sem megfelelő, nem volt jó az ajánlás, és tovább keresed az igazit. Igen, lehet, hogy nem jó krémet használsz. Azonban az is lehet, hogy nem a krémmel van baj, csupán az arcod letisztítási folyamata nem helyes.

Arcápolási rutin

Éppen ezért, az én válaszom, hogy csak krémet sosem ajánlok. Arcápolási rutinban segítek, ami viszont alapjaiban fogja megváltoztatni a bőrápolásról alkotott nézeteidet. Mert ahhoz, hogy egy krémben lévő hatóanyag fel tudjon szívódni, a bőröd működése optimalizálódni tudjon, tökéletes arclemosó terméket, pH viszzaállító tonikot, megfelelő smiklemosót kell találni. Mondhatnám úgy is, hogy ha engem megkérdeznének, hogy melyik a legfontosabb kozmetikum, amitől sosem válnék meg, és ha valamiért egy nap, csak egyetlen terméket használhatnék, mi lenne az, akkor egészen biztos, hogy az arclemosó gélemet mondanám. Mert megfelelő arctisztítás nélkül nem létezik bőrápolás! Tökéletes előkészítés nélkül nincs a világon olyan, hogy jó krém. Jó arcápolási rutin van, ez pedig minimum három lépés. Arclemosó, szérum/ampulla, krém.
GB Beauty blog
Tehát igen, nagyon fontos, hogy megtaláld a bőrtípusodnak, aktuális bőrképednek és évszaknak megfelelő professzionális, minősített arckrémedet, de tudd, mindez csak akkor tud működni, ha az arcod letisztításához is megtaláltad a legmegfelelőbb arclemosót!

Mit jelent, hogy jó minőség?

Amikor eldöntötted, hogy megfelelő rutin alapján fogod ápolni a bőröd, akkor jön a bőrápolás következő fontos kérdése. Mit jelent, hogy jó minőség? A professzionális kozmetikumok használata rendkívül szerencsés választás, ezt minden tudatos bőrápoló tudja. Azonban honnan tudhatod, hogy valóban azt nyújtja a termék, amit ígér? Hogy győzödj meg róla, hogy nemcsak tartalmaz természetes összetevőket, de kizárólag természetes összetevőkből áll? Mi a biztosíték, hogy tényleg megfelelő gazdálkodásból származó hatóanyagok vannak benne?
Válassz nemzetközileg elismert szervezetek logóival fémjelzett kozmetikumokat, amikben nyugodt szívvel megbízhatsz. Természetesen én kizárólag ennek megfelelő termékcsaláddal dolgozom, és bőröd védelméért így tudok maximállisan
 felelni. 
A kozmetikában használt termékek nemcsak kizárólag minősített növényi összetevőből állnak, de klinikailag is teszteltek. Tökéletesek.
A GB Beauty kozmetikában kizárólag ellenőrzött, megbízható, valóban állatkísérletmentes, exkluzív hatóanyagok kerülnek a vendégek bőrére!