fbpx

Glamfoot Mesterprogram – esztétikai lábápolás kémiai hámoldással

Innovatív Glamfoot mesterprogram

$

Selymes, ápolt, csodás lábak hámlasztó rendszere.

$

Professzionális szakértelem a természetesség jegyében

$

Nincs szike, így vérzékenységre is tökéletes megoldás

A filozófia

$

Akár fél óra alatt elvégezhető lábápolás (hibátlan eredmény, puha lábak ultragyors Spa kezelés során).

$

Bio minősítésű hatóanyagokkal történő pedikűr, tökéletes bőr pH visszaállító és bőrmegújító, bőrt védő eljárás.

A Mesterprogram folyamata

$

8-15 perc mestergél bármilyen erős bőrkeményedésen és 2 perces körömbőroldó a tökéletes körömápoláshoz.

$

Géleltávolítás, és mélytápláló Spa lábfürdő.

$

Hámeltávolító reszelés a tökéletes eredményért, majd értékes “hatóanyagbomba” kezelés a trópusi mesterkrémmel.

Kik jelentkezhetnek?

$

Lábápoló, pedikűrös szakemberek és testkezelő kozmetikus szakemberek.

Mire számíthatsz?

$

Tökéletesen fogod ismerni a termékekben lévő hatóanyagokat, így magabiztos szakértője leszel a kémiai hámoldásos pedikűrnek.

$

Te leszel az, aki biztosítani tudja a vendégének a hosszantartó, puha, selymes, ápolt és hidratált lábakat.

$

Képes leszel ultragyorsan a maximalizált eredményre.

$

Egy 2019-es fejlesztésű, innovatív termékcsalád specialistájává válsz.

$

Te leszel, aki biztosítani tudja vendégének a hosszantartó festéseket!

$

A Glamfoot termékeit itt tudod megrendelni: www.glamfoot.hu

Az online képzés ára:

15.000 Ft

Azonnal alkalmazható tudás! A videókat fél éven keresztül akárhányszor megnézheted! Alapos elméleti anyagot, és mindenre kitérő gyakorlati bemutatót, útmutatást ad.

Gyakori kérdések

Online hogyan szerezhetek gyakorlatot?

Profi stábbal készültek a videók, hogy a legélethűbben, a legfontosabb pozíciókból láthasd és követhesd valamennyi mozdulatomat! A tanfolyami anyag indításával velem szinkronban dolgozhatsz szalonod kényelmében, és én végig magyarázni fogom valamennyi mozdulatot!

Milyen elméleti képzésre számítsak?

Szakoktató vagyok, így valós kompetenciával és tapasztalattal segítelek a videóban. Minden mondatommal azon vagyok, hogy hasznos információk sorát tálaljam számodra a lehető legjobban értelmezhető és átlátható módon. Ígérem, nem lesz száraz a tananyag, de felesleges sallangokra se számíts!

Mi történik, miután rendeltem?

A webshop két fizetési lehetőséget ajánl fel. Amennyiben utalással teljesíted a workshop összegét, annak beérkezése után 2 órán belül megkapod a videókhoz szükséges jelszót. Amennyiben bankkártyás fizetést választasz, akkor is 2 órán belül megérkeznek a videók az e-mail címedre, a bankkártyádról pedig levonásra kerül az összeg.

Szükségem van bármi technikai háttérre, hogy megnézhessem a képzést?

Csupán internet-elérésre! Vásárlás után 2 órán belül kapsz egy jelszót, és már kattinthatsz is a videóra, amit bármikor újra megnézhetsz!

A tanfolyammal nem csupán magabiztosan és tökéletesen fogsz esztétikai pedikűrt végezni, de specialistaként fogod ismerni a kémiai hámoldás hatóanyaghátterét és tudásbázisát.

Vendéged is szeretne Spa élménykezelést esztétikai lábápolása közben? Régóta érdekel az egyre népszerűbb kémiai hámoldás világa? Akkor most itt az idő, hogy mindent megtudj a hámlasztás mesterprogramjának technikájáról!

Miért tanulj nálam?

Tudni akarod az egyes hatóanyagok hogyan működnek? Még hitelesebbé szeretnél válni, miközben magabiztosan mondod el vendégednek, miért jó a vegan, természetes összetevő alkalmazása a kozmetikumok, így a lábápoló termékek esetében is? Prémium terméket szeretnél használni, melyet vendégeid imádni fognak? A Glamfoot innovatív lábápolási rendszere puha, selymes lábakat eredményeznek!

Legyen kezedben a tudás, válj kémiai hámoldó szakemberré!

Visszajelzések

“Köszönöm a tanfolyamot. Rengeteg új információ van benne. Na jó, minden új. 🙂 Így összeszedve még soha nem hallottam ennyit a szemöldökfestésről. Örültem az online lehetőségnek.”

H. Erzsébet

“Nagyon tetszett! Több, mint 20 éve vagyok kozmetikus, rengeteg szemöldököt festettem ez idő alatt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok mindenre nem figyelek oda közben. Köszönöm szépen, hogy ennyi mindent megtanítottál. Nagyon hasznos volt.”

K. Gabriella

“Először a szemöldök styling képzésedet vettem meg, ami annyira tartalmas volt, hogy alapjaiban változtatta meg a kozmetikámban ezt a szolgáltatást. Nem volt kérdés, hogy utána a szemöldöklifting és masszázstanfolyamodra is kiváncsi vagyok, így megvettem azokat is, és már gyakorlom is! Remélem, még rengeteg tanfolyamod lesz!”

L. Anna

“Szeretnék köszönetet mondani a henna tanfolyamért. Már végeztem henna képzést máshol, de csak állt a szekrényemben az anyag, mert nem tudtam használni. Mostmár viszont nem csak értek mindent, de használni is tudom!”

B. Zsuzsanna

“Az összes szemöldökkel kapcsolatos tanfolyamodat megvettem. Hirtelen minden összeállt, és most sokkal magabiztosabban állok neki a festéseknek, mint eddig bármikor. Gondolkodom a keleti fogások képzéseden is!”

K. Andrea

“Őszintén nagyon hálás vagyok a balinéz masszázs tanfolyamodért! A szikementes pedikűrbe építettem be, mert szerettem volna teljeskörű élménykezeléssé alakítani. Hirtelen pedig minden vendégem sűrűbben jelentkezik be, és ajánlás útján annyi új vendégem lett, hogy el sem hiszem, hogy egyetlen online képzés elvégzése ilyen eredményeket hozott nálam!”

H. Zsuzsa