fbpx

Garzó Beatrix, diplomás kozmetikai szakoktató, szövegíró vagyok.

2008 óta számos vezető szépségipari márka szakoktatójaként segítettem a szakemberek továbbképzését, majd saját oktatóbázisomat alakítottam ki, ahol rengeteg továbbképzési-, és külföldi munkatapasztalat alapján különböző specializációval fogadtam tanulóimat.

Most online tanfolyamok keretei között adom át a leghasznosabb és legújabb technikákat!

Felnőttképzési nyilvántartási számom: B/2020/002297

 

Szépítek, oktatok, írok…

A szépségipar körül forog az életem 2002 óta. A kozmetikus iskola kiváló tanulójaként végeztem akkor, 4 évre rá pedig a Pécsi Tudományegyetemen is megszereztem a diplomám, hogy taníthassam is imádott szakmám. Mivel szerettem beszélni is a témáról, és hajtott a segíteni vágyás, miszerint a tudatos bőrápolás témáját messzi kiáltsam, kozmetikus szakújságíróvá váltam, és hamar rádiósként találtam magam egy szépségápolási magazin élén. Következett a tv és számos szakértői műsor, megíródott pár szépségápolási könyvem és tankönyvem….

Vallom, hogy ha egy szakember szívvel-lélekkel ássa bele magát a munkába, és annak minden apró szegmensét egyszerre akarja gyermeki kíváncsisággal és professzori bölcsességgel művelni, akkor örökké motivált marad, minden nap jobb akar lenni tegnapi önmagánál…. És persze ilyenkor a feladatok nem hagyják nyugodni, és folyton rátalálnak…

A kozmetika gyakorlati munkája, minden tevékenység mellett meghatározóan jelen maradt napjaimban, és oktatói feladataimban is egyre előkelőbb cégek munkatársai közé kerültem, miközben több szépségipari ágazatban továbbtanultam.

Imádtam amikor egy nemzetközi oktatási feladat megtalált, és szó szerint nyílt ki a világ előttem. A szakmát nemcsak tanítottam adott országokban, de lelkesen figyeltem a sokszínűséget, néhol a különbözőséget, és több kiváló helyen képeztem is magam.

A tanulni akarás vágya soha nem csillapodott még bennem. Pontosan tudom mit tudok, és mit akarok még tudni, vagy miben szeretnék fejlődni. Mert mindig kell fejlődni, ez alapvető mottóm!

A tanítás sok kihívást rejt. Ugyanúgy perspektívát nyújtani lelkes kezdőknek, mint mesterszintű szakembernek, szakmai tudást, tapasztalatot átadni, precizitást követelni… de leginkább rávezetni a (szakmai) gondolkodásra, hogy a folyamatban mindig szakember maradhasson!

Hiszem, hogy kifinomult kreativitásod, és elszánt tudásvágyad van, hisz szépségápoló szakemberként mindennap alkotsz!

Valószínűleg szüntelen keresed az újdonságokat és mindig szeretnél az élvonalhoz tartozni, hisz ezért vagy itt! Gyere, és töltsd meg a vendégnaptárad elégedett, hűséges ügyfelekkel!