fbpx
Kozmetika Budapest

BeautyBlog

Szépségápolási cikkek, bőrvédelmi megoldások, kreatív szépségszakmák és szakemberek

Van megoldás tág pórusok ellen!

Van megoldás tág pórusok ellen!

Egyenetlennek érzed a bőröd, és még az alapozószemcsék is megülnek a pórusok körül? A bőröd is hamar fénylőnek tűnik, hiába az arcápolási rutin, rendszeres összehúzó pakolások, még mindig lenne mit javítani? Egyszerűnek tűnő bőrprobléma a tág pórus, mégis kezelése egy összetett feladat. A jó hír, hogy pár alap tanácsot betartva, és megfelelő anyagokkal kezelve a te arcod is lehet egységesebb, sima felületű, üde hatású!

Mikor dobd el a sminkszereket? – higiéniai 1X1

Mikor dobd el a sminkszereket? – higiéniai 1X1

Márkától és összetételtől függően változhat a lejárati idő, az alábbiak csupán egy iránymutatást adnak, ellenőrízzük le valamennyi kozmetikumunkat szavatosság tekintetében!

Szemöldökfestés színelmélet nélkül? Soha!

Szemöldökfestés színelmélet nélkül? Soha!

A színek világa kiemelt szerelem nálam a szépségiparon belül (és kívül). Határozottan úgy gondolom, hogy a stílus kiindulópontjának egyik alappilére, hogy tisztában vagy-e a színtipusoddal, és annak megfelelően, hozzád harmonizáló színekbe öltözöl-e. Azonban a ruha és kiegészítők színvilágánál talán még fontosabb, hogy színhelyes-e számodra a hajad/szempillád/szemöldököd árnyalata.

Mit ér a krémed?

Mit ér a krémed?

Biztos vagyok benne, használsz arckrémet. Talán még tudatos is a választásod, és keresed a természetes/natúr/bio szavakat a tégelyen. Azonban, ha úgy érzed, még mindig nem az IGAZI az az anyag, mely napról napra bőrödre kerül, akkor ez a cikk mindenképp neked szól!
A legtöbbször feltett kérdés, melyet az évek alatt hozzám intéztek: Melyik a legjobb krém?