fbpx

Wando arcmasszázs faceyoga eszközzel online kurzus

Ami a tiéd az exkluzív arcmasszázs kurzus elvégzésével:

$

2 wando masszázseszköz

$

1 elméleti háttértudás videós anyaga a holisztikus wando technikához

$

1 gyakorlati bemutató oktatóanyaga a 35 perces arc-, nyak-, dekoltázsmasszázsról

(A kurzus ára tartalmazza a 2 faceyoga eszköz postázási díját Magyarországon belül. Külföldre való postázással kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: garzobeauty@gmail.com)

$

Miért lesznek abszolút elégedettek vendégeid?

A vendégigény folyamatosan nő a különleges, és exkluzív masszázsok iránt. A wando technika megteremti az arc vonalainak definiálása mellett a harmóniához és maximalizált relaxációhoz vezető utat kiemelkedő holisztikus szemléletével.

$

A masszázs során csak a faceyoga eszközzel masszírozunk?

A magas minőségben előállított cink ötvözetből készült wando faceyoga pálcák egy tökéletes masszázsprotokoll részei. A kézzel történő, illetve az eszközzel történő masszázs meghatározott menetben váltakoznak és adnak akupresszúrás hatást, nyirokműködés segítést, izomműködés harmonizálást és tökéletes énidőt vendégeid számára.

Mely területre koncentrál a wando technika?

A wando protokoll az arc-, nyak-, és dekoltázs teljeskörű masszázsa, de kiemelten kezeli a szem-, és ajak területeit, és oldja a mimikai ráncokat okozó izomfeszültséget is. Az arc kontúrjai látványosan kisimulnak.

A megszokott kozmetikai arckezelésbe is beilleszthetem?

A wando arcmasszázs protokoll akár önállóan is kínálható (az előkészítés lépéseinek instrukcióit is tartalmazza a kurzus), a kozmetikai arckezelés részeként is beépíthető, de igény szerint csak a szemkörnyék-, vagy csak a szájkörnyék wando masszázsa is “kiemelhető”, és alkalmazható vendégigény függően.

Még pár fontos információ a rendkívüli wando masszázs kurzusról:

$

A technika kizárólag a GB Beauty kínálatában elérhető. Az első lehetsz, aki a forradalmi masszázstechnikát felveheti a szolgáltatásai közé.

$

Szeretnénk az exkluzivitást megőrizni, ezért minden hónapban 25 szakembernek van lehetősége megvásárolni a kurzust. Ha épp lemaradtál se csüggedj, kérj értesítést arról, amikor újra nyílnak a kapuk, és a kurzus elérhető!

$

A tanulást bármikor megkezdheted a vásárlás után, és bárhányszor újra megtekintheted. Így lehetőséged van az ismétlésre, vagy a velem szinkronban végzett gyakorlásra.

$

A kurzust laptopról és mobiltelefonról is könnyedén megtekintheted!

$

A faceyoga eszköz 3-7 napos szállítási határidővel érkezik meg hozzád!

$

A gyakorlati videót rendkívül alapos és szemléletes oktatói instrukció kíséri, így biztos lehetsz benne, hogy magabiztos tudás lesz a tiéd! Vendégeid újra és újra vissza fognak térni, hogy a legújabb kedvenc arcmasszázsukat kaphassák meg!

$

Vásárlásod után a képzést igazoló elismerő lap elektronikus formában fog érkezni hozzád!

Gyakori kérdések

Online hogyan szerezhetek gyakorlatot?

Profi stábbal készültek a videók, hogy a legélethűbben, a legfontosabb pozíciókból láthasd és követhesd valamennyi mozdulatomat! A tanfolyami anyag indításával velem szinkronban dolgozhatsz szalonod kényelmében, és én végig magyarázni fogom valamennyi mozdulatot!

Milyen elméleti képzésre számítsak?

Szakoktató vagyok, így valós kompetenciával és tapasztalattal segítelek a videóban. Minden mondatommal azon vagyok, hogy hasznos információk sorát tálaljam számodra a lehető legjobban értelmezhető és átlátható módon. Ígérem, nem lesz száraz a tananyag, de felesleges sallangokra se számíts!

Mi történik, miután rendeltem?

A webshop két fizetési lehetőséget ajánl fel. Amennyiben utalással teljesíted a workshop összegét, annak beérkezése után 2 órán belül megkapod a videókhoz szükséges jelszót. Amennyiben bankkártyás fizetést választasz, akkor is 2 órán belül megérkeznek a videók az e-mail címedre, a bankkártyádról pedig levonásra kerül az összeg.

Szükségem van bármi technikai háttérre, hogy megnézhessem a képzést?

Csupán internet-elérésre! Vásárlás után 2 órán belül kapsz egy jelszót, és már kattinthatsz is a videóra, amit bármikor újra megnézhetsz!

Az online képzés ára:

18.900 Ft

Azonnal alkalmazható tudás! A videókat fél éven keresztül akárhányszor megnézheted! Alapos elméleti anyagot, és mindenre kitérő gyakorlati bemutatót, útmutatást ad.

(A kurzus ára tartalmazza a 2 faceyoga eszköz postázási díját Magyarországon belül. Külföldre való postázással kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: garzobeauty@gmail.com)

Visszajelzések

“Köszönöm a tanfolyamot. Rengeteg új információ van benne. Na jó, minden új. 🙂 Így összeszedve még soha nem hallottam ennyit a szemöldökfestésről. Örültem az online lehetőségnek.”

H. Erzsébet

“Nagyon tetszett! Több, mint 20 éve vagyok kozmetikus, rengeteg szemöldököt festettem ez idő alatt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok mindenre nem figyelek oda közben. Köszönöm szépen, hogy ennyi mindent megtanítottál. Nagyon hasznos volt.”

K. Gabriella

“Először a szemöldök styling képzésedet vettem meg, ami annyira tartalmas volt, hogy alapjaiban változtatta meg a kozmetikámban ezt a szolgáltatást. Nem volt kérdés, hogy utána a szemöldöklifting és masszázstanfolyamodra is kiváncsi vagyok, így megvettem azokat is, és már gyakorlom is! Remélem, még rengeteg tanfolyamod lesz!”

L. Anna

“Szeretnék köszönetet mondani a henna tanfolyamért. Már végeztem henna képzést máshol, de csak állt a szekrényemben az anyag, mert nem tudtam használni. Mostmár viszont nem csak értek mindent, de használni is tudom!”

B. Zsuzsanna

“Az összes szemöldökkel kapcsolatos tanfolyamodat megvettem. Hirtelen minden összeállt, és most sokkal magabiztosabban állok neki a festéseknek, mint eddig bármikor. Gondolkodom a keleti fogások képzéseden is!”

K. Andrea

“Őszintén nagyon hálás vagyok a balinéz masszázs tanfolyamodért! A szikementes pedikűrbe építettem be, mert szerettem volna teljeskörű élménykezeléssé alakítani. Hirtelen pedig minden vendégem sűrűbben jelentkezik be, és ajánlás útján annyi új vendégem lett, hogy el sem hiszem, hogy egyetlen online képzés elvégzése ilyen eredményeket hozott nálam!”

H. Zsuzsa