fbpx

Facial cupping – arcköpölyözés – tradicionális online kurzus

Ami a tiéd a teljeskörű prémium arcköpöly-technika kurzusának elvégzésével:

$

2 arcköpöly eszköz

$

1 rajzokkal illusztrált tudásbázis az arcköpöly minden lépéséről és tudásáról

$

1 bevezető elméleti videó

$

1 részletes 21 lépéses gyakorlati technikai video

(A kurzus ára tartalmazza a 2 méretű arcköpöly eszközt a postázási díjjal együtt Magyarországon belül! Külföldre való postázással kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: garzobeauty@gmail.com)

Miért imádják a vendégek a facial cupping technikát?

Ránctalanítás, lifting, arc püffedtségeinek kezelése, méregtelenítés, sejtfunkciók optimalizálása. Mindezt tudod nyújtani az arcköpölyözés 21 lépéses protokolljával szalonodban úgy, hogy a vákuumtechnika mozdulatai hihetetlen különleges élményt és relaxálást biztosítanak vendégeidnek.

2 különböző köpölykehellyel végzett dinamikus és statikus mozdulat-stimulációk tradicionális felépítése kifinomultan hat a nyirokra, izmokra és az akupresszúrás pontokra. Az arc definiálása és szépítésének eredménye pedig mindenkit garantáltan lenyűgöz!

Mely területre koncentrál a facial cupping arcköpöly rendszere?

A facial cupping – ahogy a neve is mutatja – kifejezetten az arc területeire fókuszál. Átfogóan méregtelenít, miközben kiemelten kezeli az állvonal definiálását, szemkörnyék és homlok ráncainak kezelését, arccsont területét.

A megszokott kozmetikai arckezelésbe is beilleszthetem?

A facial cupping arcköpölyözés protokoll akár önállóan is kínálható (az előkészítés és befejezés instrukcióit is megtalálod a videóban), és a legtöbb kozmetikai arckezelés részeként is alkalmazható, ráadásul vendégigény függően csak bizonyos területek köpölyözése is elvégezhető a megszokott masszázstechnikák eredményének fokozásához.

Még pár fontos információ a teljeskörű arcköpöly technikáról:

$

Garantálom, hogy a tanulási élmény teljeskörű és átfogó lesz, hisz a videós részletesen instruktált tananyag mellé elektronikusan megkapod a teljes facial cupping “step by step” rajzokkal illusztrált anyagát.

$

A tanulást bármikor megkezdheted a vásárlás után, és bárhányszor újra megtekintheted garantált fél éven keresztül! Így lehetőséged van az ismétlésekre, vagy a velem szinkronban végzett gyakorlásra.

$

A kurzust laptopról és mobiltelefonról is könnyedén megtekintheted!

$

A facial cupping kelyhek postázási költségét a kurzus ára tartalmazza, 3-7 napos szállítási időt biztosítunk! A tananyag pedig 3 órán belül az általad megadott e-mail címre érkezik!

$

A gyakorlati videót rendkívül alapos és szemléletes oktatói instrukció kíséri, az elektronikus írásos anyag pedig egy teljeskörű tudást adó e-book.

$

Vásárlásod után a képzést igazoló elismerő lap elektronikus formában fog érkezni hozzád!

Gyakori kérdések

Online hogyan szerezhetek gyakorlatot?

Profi stábbal készültek a videók, hogy a legélethűbben, a legfontosabb pozíciókból láthasd és követhesd valamennyi mozdulatomat! A tanfolyami anyag indításával velem szinkronban dolgozhatsz szalonod kényelmében, és én végig magyarázni fogom valamennyi mozdulatot!

Milyen elméleti képzésre számítsak?

Szakoktató vagyok, így valós kompetenciával és tapasztalattal segítelek a videóban. Minden mondatommal azon vagyok, hogy hasznos információk sorát tálaljam számodra a lehető legjobban értelmezhető és átlátható módon. Ígérem, nem lesz száraz a tananyag, de felesleges sallangokra se számíts!

Mi történik, miután rendeltem?

A webshop két fizetési lehetőséget ajánl fel. Amennyiben utalással teljesíted a workshop összegét, annak beérkezése után 2 órán belül megkapod a videókhoz szükséges jelszót. Amennyiben bankkártyás fizetést választasz, akkor is 2 órán belül megérkeznek a videók az e-mail címedre, a bankkártyádról pedig levonásra kerül az összeg.

Szükségem van bármi technikai háttérre, hogy megnézhessem a képzést?

Csupán internet-elérésre! Vásárlás után 2 órán belül kapsz egy jelszót, és már kattinthatsz is a videóra, amit bármikor újra megnézhetsz!

Az online képzés ára:

22.900 Ft

GB Beauty facial cupping technika. Azonnal alkalmazható tudás, a vendégek maximális elégedettsége!

A videókat és e-bookot garantált fél éven keresztül akárhányszor elérheted. Alapos elméleti anyagot, minden kérdésre választ adó gyakorlati bemutatót kapsz, és máris egy keresett szolgáltatással bővítheted kínálatod.

(A kurzus ára tartalmazza a 2 arckelyhet a postázási díjjal együtt Magyarországon belül. Külföldre való postázással kapcsolatban kérlek rendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot: garzobeauty@gmail.com)

Visszajelzések

“Köszönöm a tanfolyamot. Rengeteg új információ van benne. Na jó, minden új. 🙂 Így összeszedve még soha nem hallottam ennyit a szemöldökfestésről. Örültem az online lehetőségnek.”

H. Erzsébet

“Nagyon tetszett! Több, mint 20 éve vagyok kozmetikus, rengeteg szemöldököt festettem ez idő alatt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok mindenre nem figyelek oda közben. Köszönöm szépen, hogy ennyi mindent megtanítottál. Nagyon hasznos volt.”

K. Gabriella

“Először a szemöldök styling képzésedet vettem meg, ami annyira tartalmas volt, hogy alapjaiban változtatta meg a kozmetikámban ezt a szolgáltatást. Nem volt kérdés, hogy utána a szemöldöklifting és masszázstanfolyamodra is kiváncsi vagyok, így megvettem azokat is, és már gyakorlom is! Remélem, még rengeteg tanfolyamod lesz!”

L. Anna

“Szeretnék köszönetet mondani a henna tanfolyamért. Már végeztem henna képzést máshol, de csak állt a szekrényemben az anyag, mert nem tudtam használni. Mostmár viszont nem csak értek mindent, de használni is tudom!”

B. Zsuzsanna

“Az összes szemöldökkel kapcsolatos tanfolyamodat megvettem. Hirtelen minden összeállt, és most sokkal magabiztosabban állok neki a festéseknek, mint eddig bármikor. Gondolkodom a keleti fogások képzéseden is!”

K. Andrea

“Őszintén nagyon hálás vagyok a balinéz masszázs tanfolyamodért! A szikementes pedikűrbe építettem be, mert szerettem volna teljeskörű élménykezeléssé alakítani. Hirtelen pedig minden vendégem sűrűbben jelentkezik be, és ajánlás útján annyi új vendégem lett, hogy el sem hiszem, hogy egyetlen online képzés elvégzése ilyen eredményeket hozott nálam!”

H. Zsuzsa