fbpx

ABURA – arcformázó japán masszázsprotokoll – online kurzus

Ami a tiéd a teljeskörű ABURA japán arcmasszázs kurzusának elvégzésével:

$

5 kurzusvideó, (1 elméleti, 4 gyakorlati) mely átvezet a teljes ABURA technikán:

  1. A látványos japán masszázs filozófiája és tudása
  2. Előkészítés és bevezetés 7 lépéssorozattal
  3. Aktív masszázssorozat 4 mozdulatkombinációja
  4. 5 arc részterület lifting fokozó masszázsa
  5. Levezető és befejező lépéskombináció
$

A gyakorlati videók teljeskörű oktatói instrukciókkal segítik a tökéletes tanulást

$

1 letölthető tudásbázis (e-book) ), a lifting masszázs step by step útmutatójával

$

Tiéd lesz a teljes tudás, mellyel a kozmetikai kezeléseid fénypontja lesz a masszázsod. Az e-book-ot letöltheted, a kurzusvideókat pedig 6 hónapon át korlátlanul visszanézheted, és magabiztos tudással végezheted a japán technikát

Miért vendégkedvenc az ABURA japán masszázs?

Világszerte a legkedveltebb technika a japán pörgő kezes masszázs. A mozdulatok ritmikussága, és a szakember rugalmas, precíz mozdulatai úgy ölelik körbe a kezelendő területet, mint a légies balerina a színpadot. A lépéskombinációk emellett rendkívüli tudatossággal felépített lifting fokozó mozdulatok, melyek a ránctalanítás mellett képesek a sejtfunkciók optimalizálására is, miközben maximális ellazulást és pihenést kínálnak a vendégek számára. Emellett az egyik leglátványosabb és legszebb masszázstípus.

Mely területre koncentrál az ABURA japán masszázs?

A dekoltázs-, nyak-, arc egész területét átdolgozó technika az ABURA masszázs. Emellett külön lifting elemeket tartalmaz kifejezetten a dekoltázs, állvonal, ajak, szem és homlok területeinek emelése okán.

A megszokott kozmetikai arckezelésbe is beilleszthetem?

3 különböző módon van lehetősége a szakembernek a szolgáltatáslistájába felvenni az ABURA masszázst, melyre kitér a kurzus anyaga. Ennek megfelelően önállóan, kozmetikai kezelésbe illesztve, vagy bizonyos részterületek masszázsát kiemelve is van lehetőség alkalmazni.

Még pár fontos információ a teljeskörű ABURA arcformázó japán technikáról:

$

Garantálom, hogy a tanulási élmény teljeskörű és átfogó lesz, hisz a videós részletesen instruktált tananyag mellé elektronikusan megkapod a teljes ABURA masszázs “step by step” anyagát.

$

A tanulást bármikor megkezdheted a vásárlás után, és bárhányszor újra megtekintheted garantált fél éven keresztül! Így lehetőséged van az ismétlésekre, vagy a velem szinkronban végzett gyakorlá

$

A kurzust laptopról és mobiltelefonról is könnyedén megtekintheted!

$

A gyakorlati videót rendkívül alapos és szemléletes oktatói instrukció kísé

$

Vásárlásod után a a képzést igazoló elismerő lap elektronikus formában érkezik hozzád!

Gyakori kérdések

Online hogyan szerezhetek gyakorlatot?

Profi stábbal készültek a videók, hogy a legélethűbben, a legfontosabb pozíciókból láthasd és követhesd valamennyi mozdulatomat! A tanfolyami anyag indításával velem szinkronban dolgozhatsz szalonod kényelmében, és én végig magyarázni fogom valamennyi mozdulatot!

Milyen elméleti képzésre számítsak?

Szakoktató vagyok, így valós kompetenciával és tapasztalattal segítelek a videóban. Minden mondatommal azon vagyok, hogy hasznos információk sorát tálaljam számodra a lehető legjobban értelmezhető és átlátható módon. Ígérem, nem lesz száraz a tananyag, de felesleges sallangokra se számíts!

Mi történik, miután rendeltem?

A webshop két fizetési lehetőséget ajánl fel. Amennyiben utalással teljesíted a workshop összegét, annak beérkezése után 2 órán belül megkapod a videókhoz szükséges jelszót. Amennyiben bankkártyás fizetést választasz, akkor is 2 órán belül megérkeznek a videók az e-mail címedre, a bankkártyádról pedig levonásra kerül az összeg.

Szükségem van bármi technikai háttérre, hogy megnézhessem a képzést?

Csupán internet-elérésre! Vásárlás után 2 órán belül kapsz egy jelszót, és már kattinthatsz is a videóra, amit bármikor újra megnézhetsz!

Az online képzés ára:

11.900 Ft

GB Beauty ABURA arcformázó japán masszázs. Azonnal kezdhető és alkalmazható magabiztos tudás az egyik legszebb és látványosabb masszázselemekből.

A videókat és e-bookot garantált fél éven keresztül akárhányszor elérheted. Alapos elméleti anyagot, minden kérdésre választ adó gyakorlati bemutatót kapsz, és máris egy keresett szolgáltatással bővítheted kínálatod.

Visszajelzések

“Köszönöm a tanfolyamot. Rengeteg új információ van benne. Na jó, minden új. 🙂 Így összeszedve még soha nem hallottam ennyit a szemöldökfestésről. Örültem az online lehetőségnek.”

H. Erzsébet

“Nagyon tetszett! Több, mint 20 éve vagyok kozmetikus, rengeteg szemöldököt festettem ez idő alatt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok mindenre nem figyelek oda közben. Köszönöm szépen, hogy ennyi mindent megtanítottál. Nagyon hasznos volt.”

K. Gabriella

“Először a szemöldök styling képzésedet vettem meg, ami annyira tartalmas volt, hogy alapjaiban változtatta meg a kozmetikámban ezt a szolgáltatást. Nem volt kérdés, hogy utána a szemöldöklifting és masszázstanfolyamodra is kiváncsi vagyok, így megvettem azokat is, és már gyakorlom is! Remélem, még rengeteg tanfolyamod lesz!”

L. Anna

“Szeretnék köszönetet mondani a henna tanfolyamért. Már végeztem henna képzést máshol, de csak állt a szekrényemben az anyag, mert nem tudtam használni. Mostmár viszont nem csak értek mindent, de használni is tudom!”

B. Zsuzsanna

“Az összes szemöldökkel kapcsolatos tanfolyamodat megvettem. Hirtelen minden összeállt, és most sokkal magabiztosabban állok neki a festéseknek, mint eddig bármikor. Gondolkodom a keleti fogások képzéseden is!”

K. Andrea

“Őszintén nagyon hálás vagyok a balinéz masszázs tanfolyamodért! A szikementes pedikűrbe építettem be, mert szerettem volna teljeskörű élménykezeléssé alakítani. Hirtelen pedig minden vendégem sűrűbben jelentkezik be, és ajánlás útján annyi új vendégem lett, hogy el sem hiszem, hogy egyetlen online képzés elvégzése ilyen eredményeket hozott nálam!”

H. Zsuzsa