fbpx

Szemöldökformálás-, festés, színelméleti alapokon online kurzus

Mit kapsz az online videóktól?

$

Színelméleti alapot, melyet a festésen túl is tudsz munkád során hasznosítani!

$

Vendéged számára tökéletesen tudod majd kiválasztani a színmélységet és tónust!

$

Specialistájává válsz a szemöldöknek, mert a megtanult előrajzolással hibátlan lesz a kialakított forma!

$

Márkafüggetlenül tanulhatsz!

$

Te leszel, aki biztosítani tudja vendégének a hosszantartó festéseket!

$

Képes leszel egy kiváló, ecset-festési technikára!

$

Megismered a festés ombre technikáját.

$

Az elő-, és utókezelés elvégzésével élmény-kezeléssé teszed a festéseket!

$

Megismered a szemöldökvágás lehetőségeit.

$

Új szintre emelheted a hagyományos szemöldökszedés, festés szolgáltatásaid, magasabb bevételt elérve!

A folyamat

$

Elmélet

Festési alapok, színelmélet, festéstechnikai specialista kérdések

$

Gyakorlat

  • A szemöldök előkészítés legfontosabb követelményei, öblítő technikás lemosása
  • A szemöldök berajzolás egyénre szabott módszere
  • Szemöldökfestés a gyakorlatban
  • Ombre technika a gyakorlatban
  • Szemöldökvágás a gyakorlatban
  • Utókezelés

Kik jelentkezhetnek?

Kozmetikus és szépségápolási tanácsadó szakemberek!

Kapok oklevelet?

Elektronikus úton érkezik hozzád az elismerő lapod.

Az online képzés ára:

9.800 Ft

Azonnal alkalmazható tudás! A videókat fél éven keresztül akárhányszor megnézheted! Alapos elméleti anyagot, és mindenre kitérő gyakorlati bemutatót, útmutatást ad.

Gyakori kérdések

Online hogyan szerezhetek gyakorlatot?

Profi stábbal készültek a videók, hogy a legélethűbben, a legfontosabb pozíciókból láthasd és követhesd valamennyi mozdulatomat! A tanfolyami anyag indításával velem szinkronban dolgozhatsz szalonod kényelmében, és én végig magyarázni fogom valamennyi mozdulatot!

Milyen elméleti képzésre számítsak?

Szakoktató vagyok, így valós kompetenciával és tapasztalattal segítelek a videóban. Minden mondatommal azon vagyok, hogy hasznos információk sorát tálaljam számodra a lehető legjobban értelmezhető és átlátható módon. Ígérem, nem lesz száraz a tananyag, de felesleges sallangokra se számíts!

Mi történik, miután rendeltem?

A webshop két fizetési lehetőséget ajánl fel. Amennyiben utalással teljesíted a workshop összegét, annak beérkezése után 2 órán belül megkapod a videókhoz szükséges jelszót. Amennyiben bankkártyás fizetést választasz, akkor is 2 órán belül megérkeznek a videók az e-mail címedre, a bankkártyádról pedig levonásra kerül az összeg.

Szükségem van bármi technikai háttérre, hogy megnézhessem a képzést?

Csupán internet-elérésre! Vásárlás után 2 órán belül kapsz egy jelszót, és már kattinthatsz is a videóra, amit bármikor újra megnézhetsz!

Nem csupán magabiztosan és tökéletesen fogsz festeni, de tudatosan fogod használni a színeket!

Lehet, mindig más festék fog divatba jönni, de itt márkafüggetlenül festéstechnikai és színelméleti látásmódot kapsz, melyet örökre, bármely festéknél fogsz tudni hasznosítani!

Miért tanulj nálam?

Eleged van, hogy sok vendégnek idő előtt kopik le a bőréről a festék? Hogy hiába választasz egy “gyönyörű barna színt”, mégsem mindenkinek áll ugyanolyan jól? Szeretnéd, hogy a vendéged tükörbe nézve maximálisan elégedett legyen?

Tudom, hogy sokszor nehéz feladat egy aszimmetrikus arcra szimmetrikus szemöldököt festeni! A színt kemény dió kikeverni, mert sokszor kérdéses, hogy a bőrszínhez, aktuális hajszínhez, vagy a vendég kéréséhez igazítsd-e. Pedig az elégedett vendég, visszatérő vendég! Az innovatív, professzionális munka pedig új ügyfelet is vonz. 

Képzeld csak el, hogy milyen amikor felismered a vendégedhez illő színeket, és tökéletes szemöldököt festesz neki! Amikor kezedben van a tudás, hogy hozzá illő szemöldököt tervezz, ő pedig elégedetten jár hozzád, és másoknak is ajánlj téged! Közben pedig a színek szakavatottjaként egyéb színbeli kérdéskörben is el tudsz beszélgetni a vendégeddel, ezzel is segítve őt, miközben maximálisan hiteles tudsz lenni ezen a területen is.

Ne hezitálj, válj Te is szemöldökfestő specialistává!

Visszajelzések

“Köszönöm a tanfolyamot. Rengeteg új információ van benne. Na jó, minden új. 🙂 Így összeszedve még soha nem hallottam ennyit a szemöldökfestésről. Örültem az online lehetőségnek.”

H. Erzsébet

“Nagyon tetszett! Több, mint 20 éve vagyok kozmetikus, rengeteg szemöldököt festettem ez idő alatt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok mindenre nem figyelek oda közben. Köszönöm szépen, hogy ennyi mindent megtanítottál. Nagyon hasznos volt.”

K. Gabriella

“Először a szemöldök styling képzésedet vettem meg, ami annyira tartalmas volt, hogy alapjaiban változtatta meg a kozmetikámban ezt a szolgáltatást. Nem volt kérdés, hogy utána a szemöldöklifting és masszázstanfolyamodra is kiváncsi vagyok, így megvettem azokat is, és már gyakorlom is! Remélem, még rengeteg tanfolyamod lesz!”

L. Anna

“Szeretnék köszönetet mondani a henna tanfolyamért. Már végeztem henna képzést máshol, de csak állt a szekrényemben az anyag, mert nem tudtam használni. Mostmár viszont nem csak értek mindent, de használni is tudom!”

B. Zsuzsanna

“Az összes szemöldökkel kapcsolatos tanfolyamodat megvettem. Hirtelen minden összeállt, és most sokkal magabiztosabban állok neki a festéseknek, mint eddig bármikor. Gondolkodom a keleti fogások képzéseden is!”

K. Andrea

“Őszintén nagyon hálás vagyok a balinéz masszázs tanfolyamodért! A szikementes pedikűrbe építettem be, mert szerettem volna teljeskörű élménykezeléssé alakítani. Hirtelen pedig minden vendégem sűrűbben jelentkezik be, és ajánlás útján annyi új vendégem lett, hogy el sem hiszem, hogy egyetlen online képzés elvégzése ilyen eredményeket hozott nálam!”

H. Zsuzsa

Ne hezitálj, válj Te is szemöldökfestő specialistává!